Service electrocasnice Târgu Mureș
SERVICE ELECTROCASNICE TARGU MURES
0711 968 290

Reparatii Electrocasnice Targu Mures

Reparatii Electrocasnice Targu Mures

Aveti o defectiune la un aparat electrocasnic? Contactati Service HOME-SERVICE24

Daca locuiti in Targu Mures sau in imprejurimi si aveti o defectiune la orice aparat electrocasnic, nu ezitati sa apelati la serviciile noastre, oferim reparatii electrocasnice de orice fel.

Va stam la dispozitie cu orice serviciu de reparatii/intretinere, servicii de montare/instalare pentru aparate electrocasnice de orice tip. Preturile sunt stabilite in functie de complexitatea lucrarilor.

Un specialist va interveni cu promptitudine si profesionalism pentru remedierea rapida a defectiunilor aparute la aparatul dumneavoastra de uz casnic.

Service Electrocasnice HOME-SERVICE24 va sta la dispozitie la orice ora din zi, chiar si in weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide si de calitate.

Reparatii aparate electrocasnice

Service electrocasnice HOME-SERVICE24 din Targu Mures va ofera servicii de reparatii/intretinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, de la cel mai simplu pana la cel mai sofisticat. Suntem specializati si autorizati sa va oferim servicii de reparatii/intretinere pentru o gama larga de aparatura electrocasnica multibrand: frigidere, combine frigorifice, frigidere no frost, congelatoare, masini de spalat (rufe, vase), uscatoare de rufe.

 

Solicită reparație

 Contact
Aveti nevoie service, intretinere , reparatii, sau servicii de montare/ instalare electrocasnice in Targu Mures?
0711 968 290
Contact

HOME SERVICE 24

Reparatii rapide la domiciliul clientului de reparatii/intretinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, aparate aer conditionat de la cel mai simplu pana la cel mai sofisticat.
Contact
*** Logotipurile si marcile expuse pe acest site web apartine propietarilor respectivi si sunt protejate de copyright. Nu suntem service oficial. Nu reparam in garantie.
reparatii electrocasnice aer condtionat Targu Mures
Suna acum
Telefon Firma WebDesign
magic-wandbookmarkphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram