Service electrocasnice Târgu Mureș
SERVICE ELECTROCASNICE TARGU MURES
0711 968 290

Service Reparatii Electrocasnice Electrolux Targu Mures

Service Reparatii Electrocasnice Electrolux Targu Mures

REPARATII ELECTROCASNICE ELECTROLUX

Daca aveti o defectiune la orice aparat electrocasnic, nu ezitati sa apelati la serviciile noastre. Va stam la dispozitie cu orice serviciu de reparatii/intretinere, servicii de montare/instalare pentru aparate electrocasnice Electrolux, reparatii electrocasnice Electrolux. Oferim garantie pe o perioada de 6 luni. Preturile sunt stabilite in functie de complexitatea lucrarilor.

Un specialist va interveni cu promptitudine si profesionalism pentru remedierea rapida a defectiunilor aparute la aparatul dumneavoastra de uz casnic.

Va stam la dispozitie la orice ora din zi, chiar si in weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide si de calitate. Nu ezitati sa apelati la noi pentru reparatii electrocasnice Electrolux si veti da repede uitarii problemele aparute la aparatul electrocasnic al dumneavoastra.

Service electrocasnice HOME-SERVICE24 va ofera servicii de reparatii/intretinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, de la cel mai simplu pana la cel mai sofisticat. Suntem specializati sa va oferim servicii de reparatii/intretinere pentru o gama larga de aparatura electrocasnica Electrolux: frigidere, combine frigorifice, congelatoare, vitrine frigorifice, lazi frigorifice, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, aragazuri, cuptoare incorporabile, plite, etc.

DESPRE ELECTROLUX

Grupul Electrolux este unul dintre cei mai mari producatori din lume de aparatura electrocasnica si de uz profesional, cu vanzari anuale de peste 40 de milioane de produse pentru clienti din peste 150 de tari.

Compania pune accent pe inovatie pornind de la cunoasterea aprofundata a nevoilor reale ale consumatorilor casnici si profesionali. Electrolux produce echipamente frigorifice, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aspiratoare si aragaze ce sunt vandute sub marci renumite ca Electrolux, AEG-Electrolux, Eureka si Frigidaire.

Activitatile Grupului Electrolux se impart in producerea de bunuri de folosinta indelungata si produse profesionale. Bunurile de folosinta indelungată acopera 93 la suta din vanzarile grupului si cuprind aparatura electrocasnica pentru bucatarii, ingrijirea tesaturilor si a casei. Aceste produse sunt vandute sub mai multe marci si aproximativ 50 la suta sub brandul global Electrolux. Cele mai mari piete de consum ale grupului se afla in Europa si America de Nord. De asemenea, Electrolux are o prezenta puternica in America Latina, Asia si Oceania. In Australia, compania este lider pe piata in domeniul de aparaturii de uz casnic. In tarile in care nu avem propria retea de vanzari acestea se realizeaza prin intermediul distribuitorilor. O retea extinsa de distribuitori ai Grupului Electrolux este asigurata prin intermediul companiilor de distributie din Porcia (Italia), Pittsburgh (SUA) si Miami (SUA).

Produsele profesionale acopera aproximativ 7% din vanzarile grupului si cuprind produse destinate consumatorilor profesionali, de exemplu bucatarii industriale, restaurante si spalatorii. Cele mai puternice pozitii pe piata sunt in Europa si cea mai mare parte din produse sunt vandute sub marca Electrolux.

Solicită reparație

 Contact
Aveti nevoie service, intretinere , reparatii, sau servicii de montare/ instalare electrocasnice in Targu Mures?
0711 968 290
Contact

HOME SERVICE 24

Reparatii rapide la domiciliul clientului de reparatii/intretinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, aparate aer conditionat de la cel mai simplu pana la cel mai sofisticat.
Contact
*** Logotipurile si marcile expuse pe acest site web apartine propietarilor respectivi si sunt protejate de copyright. Nu suntem service oficial. Nu reparam in garantie.
reparatii electrocasnice aer condtionat Targu Mures
Suna acum
Telefon Firma WebDesign
magic-wandbookmarkphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram