Service electrocasnice Târgu Mureș
SERVICE ELECTROCASNICE TARGU MURES
0711 968 290

Service Reparatii Electrocasnice Zanussi Targu Mures

Service Reparatii Electrocasnice Zanussi Targu Mures

REPARATII ELECTROCASNICE ZANUSSI

Daca aveti o defectiune la orice aparat electrocasnic, nu ezitati sa apelati la serviciile noastre. Va stam la dispozitie cu orice serviciu de reparatii/intretinere, servicii de montare/instalare pentru aparate electrocasnice Zanussi, reparatii electrocasnice Zanussi. Oferim garantie pe o perioada de 6 luni. Preturile sunt stabilite in functie de complexitatea lucrarilor.

Un specialist va interveni cu promptitudine si profesionalism pentru remedierea rapida a defectiunilor aparute la aparatul dumneavoastra de uz casnic.

Va stam la dispozitie la orice ora din zi, chiar si in weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide si de calitate. Nu ezitati sa apelati la noi pentru reparatii electrocasnice Zanussi si veti da repede uitarii problemele aparute la aparatul electrocasnic al dumneavoastra.

Service electrocasnice HOME-SERVICE24 va ofera servicii de reparatii/intretinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, de la cel mai simplu pana la cel mai sofisticat. Suntem specializati sa va oferim servicii de reparatii/intretinere pentru o gama larga de aparatura electrocasnica Zanussi: frigidere, combine frigorifice, congelatoare, vitrine frigorifice, lazi frigorifice, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, aragazuri, cuptoare incorporabile, plite, etc.

Despre Zanussi

In anul 1916, tanarul intreprinzator Antonio Zanussi a inceput sa creeze cuptoare in nord-estul Italiei, dezvoltand in scurt timp o gama de produse ingenioase. Zanussi a avut de atunci un rol de inovator in domeniul aparatelor electrocasnice. Cu inovatii cum ar fi primul aragaz cu gaz si primul frigider cu decongelare automata. Designul italian inteligent sta la baza succesului nostru de azi, la fel ca in urma cu 100 de ani.

TOTUL ESTE MAI USOR

In ultimii 100 de ani, am avut mai multe idei inteligente, toate despre un singur lucru: crearea de produse care sa iti faca viata mai usoara. Am simplificat spalarea unor cantitati mari de rufe cu masinile de spalat rufe cu capacitate XXL, iar in bucatarie, am creat cuptoare care sa te scuteasca de treburile murdare, curatandu-se singure. Suntem un furnizor de solutii pentru o viata mai usoara, astfel ca tu sa ai mai mult timp pentru prieteni si familie.

DESIGN SI INOVATIE

O combinatie perfecta de tehnica si design se asigura ca Zanussi dezvolta aparate care sunt cu mult inaintea vremurilor. Incercam sa iti simplificam viata printr-o gama diversa de categorii, inclusiv frigidere, aragaze, cuptoare, hote si plite, masini de spalat rufe si uscatoare.

Solicită reparație

 Contact
Aveti nevoie service, intretinere , reparatii, sau servicii de montare/ instalare electrocasnice in Targu Mures?
0711 968 290
Contact

HOME SERVICE 24

Reparatii rapide la domiciliul clientului de reparatii/intretinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, aparate aer conditionat de la cel mai simplu pana la cel mai sofisticat.
Contact
*** Logotipurile si marcile expuse pe acest site web apartine propietarilor respectivi si sunt protejate de copyright. Nu suntem service oficial. Nu reparam in garantie.
reparatii electrocasnice aer condtionat Targu Mures
Suna acum
Telefon Firma WebDesign
magic-wandbookmarkphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram