Service electrocasnice Târgu Mureș
SERVICE ELECTROCASNICE TARGU MURES
0711 968 290

Service Reparatii Electrocasnice Gorenje Targu Mures

Service Reparatii Electrocasnice Gorenje Targu Mures

REPARATII ELECTROCASNICE GORENJE

Daca aveti o defectiune la orice aparat electrocasnic, nu ezitati sa apelati la serviciile noastre. Va stam la dispozitie cu orice serviciu de reparatii/intretinere, servicii de montare/instalare pentru aparate electrocasnice Gorenje, reparatii electrocasnice Gorenje. Oferim garantie pe o perioada de 6 luni. Preturile sunt stabilite in functie de complexitatea lucrarilor.

Un specialist va interveni cu promptitudine si profesionalism pentru remedierea rapida a defectiunilor aparute la aparatul dumneavoastra de uz casnic.

Va stam la dispozitie la orice ora din zi, chiar si in weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide si de calitate. Nu ezitati sa apelati la noi pentru reparatii electrocasnice Gorenje si veti da repede uitarii problemele aparute la aparatul electrocasnic al dumneavoastra.

Service electrocasnice HOME-SERVICE24 va ofera servicii de reparatii/intretinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, de la cel mai simplu pana la cel mai sofisticat. Suntem specializati sa va oferim servicii de reparatii/intretinere pentru o gama larga de aparatura electrocasnica Gorenje: frigidere, combine frigorifice, congelatoare, vitrine frigorifice, lazi frigorifice, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, aragazuri, cuptoare incorporabile, plite, etc.

MARCI GORENJE

Grupul Gorenje este prezent pe pietele cu un portofoliu de opt marci. Prezenta noastra la nivel mondial este construita pe marcile Asko si Gorenje, generand cele mai multe venituri cu acestea din urma; alte marci sunt dezvoltate ca marci regionale sau locale. Aparatele Atag, Pelgrim si Etna au o prezenta puternica in tarile Benelux; Mora are o pozitie puternica pe piata in Cehia si Slovacia; aparatele marca Upo sunt comercializate in cea mai mare parte in Finlanda; iar marca Körting este prezenta in Slovenia, Austria, Grecia, Rusia, Georgia si Croatia.

ISTORIC

Totul a inceput ca o instalatie de asamblare a masinilor agricole. Se spune ca nu exista coincidente. Dar pentru ca Gorenje sa apara intr-o forma care a persistat pana in prezent, mai multe circumstante au trebuit sa cada in loc simultan: inchiderea iminenta a atelierului existent care ar putea angaja populatia locala; stimulentele de industrializare post-razboi ale guvernului; si indivizi ambitiosi si curajosi cu o viziune clara.

Radacinile Gorenje de astazi pot fi urmarite inapoi la magazinul de fierar Špeh care opereaza in satul Gorenje in perioada imediat urmatoare celui de-al doilea razboi mondial. Dupa nationalizare in 1950, a fost redenumit la District Metal Works Gorenje – o companie cu zece angajati.

In martie 1953, Ivan Atelšek, primul dintre managerii vizionari ai lui Gorenje, a fost numit sef al companiei. Pentru el, imbunatatirea performantei magazinului nu era suficienta; el a cautat sa dezvolte atelierul intr-o intreprindere reala. El a reorganizat compania, a imbunatatit eficienta muncii, a modernizat produsele si a extins programul de productie. Gama de fabrici de fructe a fost un succes, iar masina lui Gorenje a primit chiar si un brevet in 1956. Acesta este considerat punctul de plecare al inovatiei angajatilor la companie; pana in prezent, a fost urmata de peste 150 de brevete si numeroase premii de inovare.

Solicită reparație

 Contact
Aveti nevoie service, intretinere , reparatii, sau servicii de montare/ instalare electrocasnice in Targu Mures?
0711 968 290
Contact

HOME SERVICE 24

Reparatii rapide la domiciliul clientului de reparatii/intretinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, aparate aer conditionat de la cel mai simplu pana la cel mai sofisticat.
Contact
*** Logotipurile si marcile expuse pe acest site web apartine propietarilor respectivi si sunt protejate de copyright. Nu suntem service oficial. Nu reparam in garantie.
reparatii electrocasnice aer condtionat Targu Mures
Suna acum
Telefon Firma WebDesign
magic-wandbookmarkphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram