Service electrocasnice Târgu Mureș
SERVICE ELECTROCASNICE TARGU MURES
0711 968 290

Reparatii Masini De Spalat Vase Targu Mures

Reparatii Masini De Spalat Vase Targu Mures

Masina de spalat vase a incetat sa functioneze?

Reparatii Masini De Spalat Vase Targu Mures de calitate.

Daca vi s-a defectat masina de spalat vase apelati service HOME-SERVICE24 noi oferim reparatii masini de spalat vase in Targu Mures. Un tehnician va interveni cu promptitudine si profesionalism pentru remedierea rapida a defectiunilor aparute la masina dumneavoastra de spalat vase. Reparatii/intretinere pentru aparate electrocasnice. Costurile pentru aceste servicii vor fi stabilite in functie de complexitate.

Daca ati observat ca masina dumneavoastra de spalat vase:

Nu mai porneste chiar daca este conectata la o sursa de curent electric
Nu se alimenteaza cu apa
Pierde apa pe la furtunul de alimentare
Vibreaza foarte tare
Lasa pete de murdarie pe vesela
Emana mirosuri neplacute

Apelati cu incredere la Service Targu Mures HOME-SERVICE24 pentru a va oferi service masini de spalat vase. Va stam la dispozitie la orice ora din zi, chiar si in weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide si de calitate. Nu ezitati sa apelati la noi pentru service masini de spalat vase si veti da repede uitarii problemele aparute la masina dumneavoastra de spalat vase.

Solicită reparație

 Contact
Aveti nevoie service, intretinere , reparatii, sau servicii de montare/ instalare electrocasnice in Targu Mures?
0711 968 290
Contact

HOME SERVICE 24

Reparatii rapide la domiciliul clientului de reparatii/intretinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, aparate aer conditionat de la cel mai simplu pana la cel mai sofisticat.
Contact
*** Logotipurile si marcile expuse pe acest site web apartine propietarilor respectivi si sunt protejate de copyright. Nu suntem service oficial. Nu reparam in garantie.
reparatii electrocasnice aer condtionat Targu Mures
Suna acum
Telefon Firma WebDesign
magic-wandbookmarkphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram