Service electrocasnice Târgu Mureș
SERVICE ELECTROCASNICE TARGU MURES
0711 968 290

Reparatii Uscatoare De Rufe Targu Mures

Reparatii Uscatoare De Rufe Targu Mures

Masina de uscat rufe a incetat sa functioneze?

Reparatii Uscatoare De Rufe Targu Mures de calitate.

Daca vi s-a defectat masina de uscat rufe apelati service HOME-SERVICE24 noi oferim reparatii masini de uscat rufe/reparatii uscatoare de rufe in Targu Mures. Un tehnician va interveni cu promptitudine si profesionalism pentru remedierea rapida a defectiunilor aparute la masina dumneavoastra de uscat rufe. Reparatii/intretinere pentru aparate electrocasnice. Costurile pentru aceste servicii vor fi stabilite in functie de complexitate.

Daca ati observat ca masina dumneavoastra de uscat rufe:

  • Zgomote de intensitate mare
  • Supraincalzire
  • Rufele raman umede la sfarsitul intervalului de timp programat pentru uscare
  • Mirosuri neplacute.

Apelati cu incredere la Service HOME-SERVICE24 pentru a va oferi service masini de uscat rufe. Va stam la dispozitie la orice ora din zi, chiar si in weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide si de calitate. Nu ezitati sa apelati la noi pentru service masini de uscat rufe si veti da repede uitarii problemele aparute la masina dumneavoastra de uscat rufe.

Solicită reparație

 Contact
Aveti nevoie service, intretinere , reparatii, sau servicii de montare/ instalare electrocasnice in Targu Mures?
0711 968 290
Contact

HOME SERVICE 24

Reparatii rapide la domiciliul clientului de reparatii/intretinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, aparate aer conditionat de la cel mai simplu pana la cel mai sofisticat.
Contact
*** Logotipurile si marcile expuse pe acest site web apartine propietarilor respectivi si sunt protejate de copyright. Nu suntem service oficial. Nu reparam in garantie.
reparatii electrocasnice aer condtionat Targu Mures
Suna acum
Telefon Firma WebDesign
magic-wandbookmarkphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram