Service electrocasnice Târgu Mureș
SERVICE ELECTROCASNICE TARGU MURES
0711 968 290

Service Reparatii Electrocasnice Lg Targu Mures

Service Reparatii Electrocasnice Lg Targu Mures

REPARATII ELECTROCASNICE LG

Daca aveti o defectiune la orice aparat electrocasnic, nu ezitati sa apelati la serviciile noastre. Va stam la dispozitie cu orice serviciu de reparatii/intretinere, servicii de montare/instalare pentru aparate electrocasnice LG, reparatii electrocasnice LG. Oferim garantie pe o perioada de 6 luni. Preturile sunt stabilite in functie de complexitatea lucrarilor.

Un specialist va interveni cu promptitudine si profesionalism pentru remedierea rapida a defectiunilor aparute la aparatul dumneavoastra de uz casnic.

Va stam la dispozitie la orice ora din zi, chiar si in weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide si de calitate. Nu ezitati sa apelati la noi pentru reparatii electrocasnice LG si veti da repede uitarii problemele aparute la aparatul electrocasnic al dumneavoastra.

Service electrocasnice HOME-SERVICE24 va ofera servicii de reparatii/intretinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, de la cel mai simplu pana la cel mai sofisticat. Suntem specializati sa va oferim servicii de reparatii/intretinere pentru o gama larga de aparatura electrocasnica LG: frigidere, combine frigorifice, congelatoare, vitrine frigorifice, lazi frigorifice, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, aragazuri, cuptoare incorporabile, plite, etc.

CE REPARAM?

Combine frigorifice: Combine, aparate frigorifice Side-by-Side, combine cu mai multe usi, cu congelator in partea de jos.

Masini de spalat si uscatoare: masini de spalat cu fiabilitatea unui motor Direct Drive si cu consumuri reduse de energie si de apa. Uscatoarele rotative de la LG.

Masini de spalat vase cu caracteristici inovatoare, cum ar fi tehnologiile TrueSteam™ si SmartRack™, sunt capabile sa se ocupe atat de vesela fina, cat si de tavile pentru friptura foarte murdare.

Cuptoare cu microunde: Cuptoarele cu microunde de la LG.

Cuptoare Lightwave Oven.

Aspiratoare: Veti gasi tehnologie LG cum ar fi compactarea motorizata a prafului, Sani Punch, care elimina acarienii precum si filtre HEPA pentru controlul maxim al particulelor alergene.

DESPRE LG

Cu faţa spre viitor. Aflaţi despre semnificaţia şi inspiraţia din spatele designului siglei LG.
Global, Mâine, Energie, Umanitate şi Tehnologie sunt fundamentele pe care este fondată această corporaţie; cu literele capitalizate L şi G poziţionate în interiorul unui cerc, pentru a ne centra idealurile deasupra a ceea ce înseamnă tot, umanitatea.

Simbolul reprezintă soluţia noastră pentru stabilirea unei relaţii de lungă durată şi pentru obţinerea celei mai înalte satisfacţii pentru clienţii noştri.

ISTORIA LG

LG Electronics a fost fondata in 1958 si de atunci a condus pe drumul spre era digitala avansata, gratie expertizei tehnologice acumulate prin producerea multor aparate electrocasnice, precum radiouri si televizoare.

LG Electronics a lansat multe produse noi, a aplicat tehnologii noi sub forma dispozitivelor mobile si televizoarelor digitale in secolul 21 si continua sa-si consolideze statutul de companie globala.

Solicită reparație

 Contact
Aveti nevoie service, intretinere , reparatii, sau servicii de montare/ instalare electrocasnice in Targu Mures?
0711 968 290
Contact

HOME SERVICE 24

Reparatii rapide la domiciliul clientului de reparatii/intretinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, aparate aer conditionat de la cel mai simplu pana la cel mai sofisticat.
Contact
*** Logotipurile si marcile expuse pe acest site web apartine propietarilor respectivi si sunt protejate de copyright. Nu suntem service oficial. Nu reparam in garantie.
reparatii electrocasnice aer condtionat Targu Mures
Suna acum
Telefon Firma WebDesign
magic-wandbookmarkphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram