Service electrocasnice Târgu Mureș
SERVICE ELECTROCASNICE TARGU MURES
0711 968 290

Service Reparatii Electrocasnice Indesit Targu Mures

Service Reparatii Electrocasnice Indesit Targu Mures

REPARATII ELECTROCASNICE INDESIT

Daca aveti o defectiune la orice aparat electrocasnic, nu ezitati sa apelati la serviciile noastre. Va stam la dispozitie cu orice serviciu de reparatii/intretinere, servicii de montare/instalare pentru aparate electrocasnice Indesit, reparatii electrocasnice Indesit. Oferim garantie pe o perioada de 6 luni. Preturile sunt stabilite in functie de complexitatea lucrarilor.

REPARATII ELECTROCASNICE INDESIT in Targu Mures.

Un specialist va interveni cu promptitudine si profesionalism pentru remedierea rapida a defectiunilor aparute la aparatul dumneavoastra de uz casnic.

Va stam la dispozitie la orice ora din zi, chiar si in weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide si de calitate. Nu ezitati sa apelati la noi pentru reparatii electrocasnice Indesit si veti da repede uitarii problemele aparute la aparatul electrocasnic al dumneavoastra.

Service electrocasnice HOME-SERVICE24 TARGU MURES va ofera servicii de reparatii/intretinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, de la cel mai simplu pana la cel mai sofisticat. Suntem specializati sa va oferim servicii de reparatii/intretinere pentru o gama larga de aparatura electrocasnica Indesit: frigidere, combine frigorifice, congelatoare, vitrine frigorifice, lazi frigorifice, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, aragazuri, cuptoare incorporabile, plite, etc.

DESPRE NOI

Din octombrie 2014, compania Indesit face parte din grupul Whirlpool Corporation, cel mai important producator de aparate din lume, cu vanzari anuale de aproximativ 20 de miliarde de dolari, 100.000 de angajati si 70 de centre de productie si cercetare tehnologica in intreaga lume in 2014.

Compania comercializeaza Whirlpool, KitchenAid, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht, Hotpoint, Jenn-Air, Indesit si alte marci importante din peste 170 de tari. Centrul European de Operatii al Whirlpool Corp. este situat in Comerio (VA), Italia.

Cu aproximativ 26.000 de angajati, o prezenta de vanzari in peste 30 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa si site-uri de productie in noua tari, Whirlpool EMEA este o filiala detinuta in intregime de Whirlpool Corporation.

ISTORIA COMPANIEI

Creat in 1975, dupa rotirea de la Merloni, este numit Merloni Elettrodomestici SpA si condusa de Vittorio Merloni. In anii 80, odata cu lansarea altor companii italiene apartinand unor grupuri straine de aparate electrocasnice, de uz casnic Merloni a devenit primul producator de pe piata interna din industrie.

Din anul 1981 societatea a trecut printr-o perioada de criza, care s-a incheiat in 1984, cand Vittorio Merloni a revenit la conducere dupa ce a renuntat la functia de presedinte al Confindustria. Profiturile si veniturile companiei au crescut, iar acest lucru a determinat familia Merloni in 1986 sa decida intrarea sa in piata de valori. In 1987, Merloni Elettrodomestici, deja cotate la bursa, a achizitionat Indesit, marele sau rival de pe piata italiana, dar care avea, de asemenea, o prezenta pe pietele internationale, precum si 33% din Philco Italia.

In 1988, Merloni, sub marcile Ariston si Indesit, a avut o cifra de afaceri de 1059000000 de dolari, devenind al patrulea producator european de electrocasnice. In anul urmator, a achizitionat si a absorbit Scholtès compania franceza.

Solicită reparație

 Contact
Aveti nevoie service, intretinere , reparatii, sau servicii de montare/ instalare electrocasnice in Targu Mures?
0711 968 290
Contact

HOME SERVICE 24

Reparatii rapide la domiciliul clientului de reparatii/intretinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, aparate aer conditionat de la cel mai simplu pana la cel mai sofisticat.
Contact
*** Logotipurile si marcile expuse pe acest site web apartine propietarilor respectivi si sunt protejate de copyright. Nu suntem service oficial. Nu reparam in garantie.
reparatii electrocasnice aer condtionat Targu Mures
Suna acum
Telefon Firma WebDesign
magic-wandbookmarkphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram