Service electrocasnice Târgu Mureș
SERVICE ELECTROCASNICE TARGU MURES
0711 968 290

Service Reparatii Electrocasnice Liebherr Targu Mures

Service Reparatii Electrocasnice Liebherr Targu Mures

REPARATII ELECTROCASNICE LIEBHERR

Daca aveti o defectiune la orice aparat electrocasnic, nu ezitati sa apelati la serviciile noastre. Va stam la dispozitie cu orice serviciu de reparatii/intretinere, servicii de montare/instalare pentru aparate electrocasnice Liebherr, reparatii electrocasnice Liebherr. Oferim garantie pe o perioada de 6 luni. Preturile sunt stabilite in functie de complexitatea lucrarilor.

Un specialist va interveni cu promptitudine si profesionalism pentru remedierea rapida a defectiunilor aparute la aparatul dumneavoastra de uz casnic.

Va stam la dispozitie la orice ora din zi, chiar si in weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide si de calitate. Nu ezitati sa apelati la noi pentru reparatii electrocasnice Liebherr si veti da repede uitarii problemele aparute la aparatul electrocasnic al dumneavoastra.

Service electrocasnice HOME-SERVICE24 va ofera servicii de reparatii/intretinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, de la cel mai simplu pana la cel mai sofisticat. Suntem specializati sa va oferim servicii de reparatii/intretinere pentru o gama larga de aparatura electrocasnica Liebherr: frigidere, combine frigorifice, congelatoare, vitrine frigorifice, lazi frigorifice, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, aragazuri, cuptoare incorporabile, plite, etc.

ISTORIC LIEBHERR

Afacerea familiei Liebherr a inceput in 1949, la initiativa lui Hans Liebherr. Marele succes inregistrat de prima macara-turn mobila, usor de asamblat si la un pret convenabil a reprezentat fundatia pe care compania s-a dezvoltat. In prezent, Liebherr este unul dintre cei mai importanti producatori de masini de constructii din lume, dar si un furnizor recunoscut de produse si servicii inovatoare, orientate spre client, in numeroase domenii.

De-a lungul anilor, afacerea de familie s-a transformat intr-un grup de peste 130 de companii, cu aproximativ 38.000 de angajati situate pe toate continentele. Sediul grupului este situat in Bulle, Elvetia – Liebherr-International AG. Familia Liebherr este singura proprietara a companiei.

Conceputa sub exigenta calitatii superioare si a design-ului de exceptie, linia completa de aparate electrocasnice Liebherr este rezultatul experientei companiei de peste 60 de ani in acest domeniu. Aparatura frigorifica Liebherr este special conceputa pentru consumatorii exigenti, care isi doresc stil si calitate, un standard inalt, dar in acelasi timp ecologie si consum redus de energie.
Pentru a asigura fiabilitatea produselor, se utilizeaza in fabricarea aparatelor materiale si componente de calitate superioara. Inca din faza de realizare, fiecare aparat este testat de mai multe ori in ceea ce priveste calitatea si functionalitatea. Dezvoltarea continua a produselor, optimizarea tuturor componentelor si o prelucrare perfecta pana la cel mai mic detaliu asigura deja proverbiala calitate Liebherr.

Electrocasnicele Liebherr sunt un simbol al calitatii in Europa, dar si in alte parti ale lumii. In fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse in fabricile Liebherr.

Solicită reparație

 Contact
Aveti nevoie service, intretinere , reparatii, sau servicii de montare/ instalare electrocasnice in Targu Mures?
0711 968 290
Contact

HOME SERVICE 24

Reparatii rapide la domiciliul clientului de reparatii/intretinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, aparate aer conditionat de la cel mai simplu pana la cel mai sofisticat.
Contact
*** Logotipurile si marcile expuse pe acest site web apartine propietarilor respectivi si sunt protejate de copyright. Nu suntem service oficial. Nu reparam in garantie.
reparatii electrocasnice aer condtionat Targu Mures
Suna acum
Telefon Firma WebDesign
magic-wandbookmarkphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram